Zwangerschapsmassage

Dit is een zachte, koesterende en helende massage voor mama en baby.

Ik ben zelf vroedvrouw van opleiding, dus deze massage mocht niet in mijn aanbod ontbreken 🙂 .

Deze massage kan op elk tijdstip in de zwangerschap ontvangen worden. Er worden enkel zachte technieken gebruikt, zoals strijkingen en knedingen die je heerlijk laten ontspannen en tot rust komen. Dit komt zowel de mama als de baby ten goede. Tijdens de massage lig je warm toegedekt in zijlig, ondersteund door kussens.

Deze massage kan heilzaam zijn bij gevoelens van onrust, bij zwangerschapskwaaltjes zoals rug -en nekpijn, krampen in de benen, gezwollen voeten, misselijkheid en moeilijk slapen. De diepe ontspanning tijdens de massage zorgt voor verlichting van de klachten en tijdelijk ook meer geestelijke rust. Regelmatig een zwangerschapsmassage nemen zorgt voor een aangenamer verloop van de zwangerschap en ook de kans op complicaties neemt af. Ook in de laatste fase van de zwangerschap waarin soms de stress en angst voor de nakende bevalling en de zwaarte van het moederschap toeslaat, kan een zwangerschapsmassage echt een broodnodig ontspanningsmoment zijn, zeker als de toekomstige mama al weinig rust heeft omdat er al andere kindjes in het gezin zijn.

Een zwangerschapsmassage stimuleert de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter opgenomen worden door zowel mama en kindje.

Bij een zwangerschap met complicaties (vroegtijdige weeën, zwangerschapsvergiftiging, tromboses, …) bespreek je altijd best even met jouw eigen vroedvrouw en/of gynaecoloog die jouw medische situatie kennen, of een zwangerschapsmassage een goed idee is.

Ook in de post-natale fase vanaf enkele weken na de bevalling kan deze zachte massage heel fijn aanvoelen en je helpen bij het herstel nadat jouw lichaam leven gegeven heeft.

Duur: 60 min

Prijs: 60 euro

Welkom!

Overrepenstraat 53
3700 Tongeren (Overrepen)
Tel: 0471 28 47 02
Mail: info@zenzini.be bij voorkeur contacteren via mail graag, dankjewel 🙂

Reacties zijn gesloten.