Zen massage

Deze massage is een persoonlijk afgestemde zintuiglijke en holistische benadering van masseren. Deze massage is helend, zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal en energetisch. De ultieme relaxmassage die voor balans zorgt in het zenuwstelsel. Ik hecht veel belang aan de voedende, zorgende en sensitieve aanwezigheid van de therapeut.

Een uitgebreide diepgaande lichaamsmassage van 90 minuten met warme druivenpitolie waarbij er extra lang aandacht gegeven wordt aan hoofd, gelaat, handen, voeten, borst en buikzone en de 7 energiecentra van het lichaam.

Er worden langzame diepe strijkingen gebruikt die erop gericht zijn lichaamsdelen te verbinden en het gevoel van eenheid te herstellen. Je ligt op een verwarmde massagetafel om diepe ontspanning te bevorderen. Het is het fijnst voor jou om deze massage volledig ontkleed te ontvangen, maar uiteraard geen verplichting. Je ligt steeds bedekt met een handdoek, enkel het deel dat gemasseerd wordt, wordt ontbloot, zodat het ontkleed zijn jou geen onaangenaam gevoel geeft. Deze massage nodigt je uit om in te tunen in je eigen database van gevoelens, emoties en mobiliteit.

De zen massage is een mindfulness oefening. Zowel de gever als de ontvanger van de massage worden opgeroepen tot volledige aanwezigheid, aandacht en toewijding voor lichaam, geest en ziel. Het geeft je een interne impuls naar meer in balans komen. Je wordt je bewust van de verschillende manieren waarop je spanning vasthoudt in je lichaam, zodat de geest op natuurlijke wijze ook kan beginnen met deze spanning los te laten.

Door deze massage kan je diepe relaxatie voelen, geest en lichaam verenigen en totaal lichaamsbewustzijn creƫren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.