Therapeutische massage bij kanker, chronische ziekte of burn out.

Ook wanneer je herstellende bent van ziekte is er een aangepaste massage voor jou. Deze massage is ook gekend onder de naam herbalanceringsmassage of zorgmassage. Het is een zachte, rustige en sensitieve massage waarbij ik gedurende de hele behandeling met volle aandacht in puur contact met jou ben via mijn handen.

Het gehele lichaam wordt gemasseerd met warme biologische druivenpitolie in eenzelfde rustig tempo, met dezelfde lichte druk en vloeiende trage zeer zachte bewegingen. Er worden geen knedingen gebruikt en niet op spierklachten gewerkt. Meditatieve muziek helpt ook je geest tot rust te brengen en je in diepe ontspanning te brengen. Ik zorg voor een warme ruimte met zachte handdoeken en een comfortabele massagetafel. Ik ben al 25 jaar verpleegkundige en vroedvrouw, ik pas de massage en jouw houding aan in functie van jouw aandoening of huidige medische toestand (stoma, porth-a-cath, wondes,…)

Deze massage harmoniseert en kalmeert de zintuigen, ze bevordert de slaap en biedt kalmte en troost. Ze werkt vooral op het mentale en emotionele vlak en op het bewustzijn. Deze massage is heel heilzaam bij overprikkeling van het zenuwstelsel, bij hoofdpijn, misselijkheid, spierpijn of mentale onrust. Deze behandeling activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Deze massage kan ook helend zijn bij hoogsensitiviteit, burn-out, depressie, oververmoeidheid, overprikkeling of mentale uitputting,…..


Duur: 60 min Prijs: 45 euro

Reacties zijn gesloten.