Herbalanceringsmassage

Deze massage is ook gekend onder de naam zorgmassage bij kanker, bij chronische ziekte, bij depressie, burn-out, hoogsensitiviteit, overprikkeling of mentale uitputting. Het is een zachte, rustige en meditatieve massage waarbij ik gedurende de hele behandeling met volle aandacht in puur contact met jou ben via mijn handen.

Het lichaam wordt gemasseerd met warme biologische druivenpitolie in eenzelfde rustig tempo, met dezelfde lichte druk en vloeiende trage zeer zachte bewegingen. Er worden geen knedingen gebruikt en niet op spierklachten gewerkt. Meditatieve muziek helpt ook je geest tot rust te brengen en je in diepe ontspanning te brengen. Ik zorg voor een warme ruimte met zachte handdoeken en een comfortabele massagetafel. Ik ben al 25 jaar verpleegkundige en vroedvrouw, ik pas de massage en jouw houding aan in functie van jouw aandoening of huidige medische toestand (stoma, porth-a-cath, wondes,…)

Deze massage harmoniseert en kalmeert de zintuigen, ze bevordert de slaap en biedt kalmte en troost. Ze werkt vooral op het mentale en emotionele vlak en op het bewustzijn. Deze massage is heel heilzaam bij overprikkeling van het zenuwstelsel, bij hoofdpijn, misselijkheid, spierpijn of mentale onrust. Deze behandeling activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam.


Duur: 60 min Prijs: 60euro

Reacties zijn gesloten.