ALGEMENE INFO:

Maatwerk: Bij alle behandelingen werk ik steeds op maat, in functie van jouw klachten of wat jij wil ervaren of beleven. Je mag dit zelf aangeven in het intakegesprek.

Massageolie: In de praktijk gebruik ik alleen volledig natuurlijke koudgeperste biologische plantaardige olie (sesam, olijf, distel, en druivenpitolie) Deze olie is ook eetbaar, hypoallergeen en is dus zeer waardevol en onschadelijk voor het lichaam. Sesamolie is verwarmend, verjongend, is rijk aan vitaminen en mineralen, plakt niet en irriteert de huid niet, vermindert zwellingen en werkt uitstekend bij spierpijnen, werkt ontgiftend en stimuleert de doorbloeding, vermindert stress en onrust. Druivenpit en distelolie zijn eerder drogere oliën die zeer verzorgend werken, olijfolie wordt toegevoegd voor de wat drogere huid. De huid is ons grootste orgaan en het is belangrijk dat we haar verzorgen op de juiste manier. Alles wat je op de huid aanbrengt wordt opgenomen binnenin je lichaam. Daarom gebruik ik geen synthetische producten of kunstmatige geuren.

Infrarood: Boven de behandeltafel hangt er een infrarood warmtepaneel. Infrarood warmte kan je vergelijken met straling van de zon die je lichaam opwarmt, zonder het schadelijke UV licht. Het is weldadig voor de spieren en gewrichten en stimuleert je stofwisseling en doorbloeding. Je huid, bindweefsel en organen worden voorzien van meer zuurstof. Infraroodwarmte zorgt voor de aanmaak van endorfines , dit hormoon werkt als een natuurlijke pijnstiller, en vermindert spanning, stijfheid en zwelling van de spieren. De warmtestraling kan individueel naar behoefte ingesteld worden van 20 tem 30 °. Door gebruik van dit warmtepaneel en in de winter van een verwarmde massagetafel, blijft de kwaliteit van de lucht en de zuurstof in de ruimte beter bewaard.

Eerste afspraak? Bij een eerste afspraak is er altijd een kort intakegesprek voorzien.

Massages: Ik volgde diverse opleidingen gedurende meerdere jaren en ben bedreven in en gepassioneerd door masseren als lichaamskunst. Als vroedvrouw richt ik me in mijn praktijk in het bijzonder op vrouwen, omdat het in deze tijden extra nodig is om de vrouw terug in haar oorspronkelijke levengevende voedende kracht te zetten. Energetisch helend lichaamswerk draagt daartoe bij.

Reacties zijn gesloten.