Therapeutisch bodywork

In het uitvouwmenu hieronder kan je mijn aanbod vinden van therapeutisch bodywork, of je kan klikken op de link voor meer informatie.

  • Ontspanningsmassage : helende lichaamsmassage op maat met een holistische benadering met een positieve werking voor mensen met stress, of gewoon om helemaal tot rust te komen en te genieten van een gevoel van eenheid en totaliteit. Uit je hoofd, in je lichaam.
  • Hawaiiaanse Kahuna massage: Pure, liefdevolle en diepgaande energetische massage die afwisselend dynamisch en krachtig is, dan weer zacht en rustgevend. Vloeiende lange strijkingen op het ritme van de golven van de oceaan met veel warme olie. Er wordt gemasseerd met handen en onderarmen. In ruglig bij deze massage ook ‘underbody’ werk voor totale relaxatie en overgave aan het moment. Dit lichaamswerk is ook gekend als massage van de tempel van je ziel. Een rituele sacrale massage, een beleving op zich.
  • Zwangerschapsmassage : zachte verwennende en koesterende massage voor mama en baby in zijlig.
  • Reiki behandeling Energetisch helende behandeling van het hele lichaam. Je ontvangt de universele energie via mijn handen, liggend op een massagetafel, je blijft volledig gekleed . De behandeling is zeer zacht, rustgevend, en kan ondersteunend werken bij stress, pijn, rouw, ziekte, psychische problemen en veranderingsprocessen (huwelijk, verhuizing, echtscheiding, verlies, geboorte,…).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.