ALGEMENE INFO:

Maatwerk: Bij alle behandelingen werk ik steeds op maat, in functie van jouw klachten of wat jij wil ervaren of beleven. Je mag dit zelf aangeven in het intakegesprek.

Massageolie: In de praktijk gebruik ik alleen volledig natuurlijke koudgeperste druivenpitolie. Deze olie is ook eetbaar, hypoallergeen en is dus zeer waardevol en onschadelijk voor het lichaam. De huid is ons grootste orgaan en het is belangrijk dat we haar verzorgen op de juiste manier. Alles wat je op de huid aanbrengt wordt opgenomen binnenin je lichaam. Daarom gebruik ik dus geen synthetische producten of kunstmatige geuren.

Infrarood: Boven de behandeltafel hangt er een infrarood warmtepaneel. Infrarood warmte kan je vergelijken met straling van de zon die je lichaam opwarmt, zonder het schadelijke UV licht. Het is weldadig voor de spieren en gewrichten en stimuleert je stofwisseling en doorbloeding. Je huid, bindweefsel en organen worden voorzien van meer zuurstof. Infraroodwarmte zorgt voor de aanmaak van endorfines , dit hormoon werkt als een natuurlijke pijnstiller, en vermindert spanning, stijfheid en zwelling van de spieren. De warmtestraling kan individueel naar behoefte ingesteld worden van 20 tem 30 °. Door gebruik van dit warmtepaneel en in de winter van een verwarmde massagetafel, blijft de kwaliteit van de lucht en de zuurstof in de ruimte beter bewaard.

Eerste afspraak? Bij een eerste afspraak is er altijd een kort intakegesprek voorzien en inclusief de prijs, heb je de volgende afspraken nog nood aan een coachend gesprek naast de lichaamsbehandeling, dan kan je ook per half uur een coaching bijboeken aan 22 euro.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.