Therapeutisch bodywork

In het uitvouwmenu hieronder kan je mijn aanbod vinden van therapeutisch bodywork, je kan klikken op de link voor meer uitgebreide informatie.

AANBOD THERAPEUTISCH LICHAAMSWERK:

Klik op de links voor meer info.

 • Ontspanningsmassage: Relaxerende lichaamsmassage met naar wens lichte, matige of stevige druk , steeds op maat. Een positieve werking voor mensen met stress, of gewoon om helemaal tot rust te komen en te genieten. Er kan naar wens zachter en rustiger of dynamischer en sportiever gemasseerd worden. Heb je bepaalde pijnklachten in schouders, rug, nek of benen, dan kan de focus bij deze massage gelegd worden op dat specifiek gebied. Massage met strijkingen , knedingen en drukpunten van rug, nek, schouders, benen, borst en armen. Bij de massage van 90 min worden ook het gelaat, de handen en de voeten en de buik mee gemasseerd, indien gewenst.
  Duur: 60 min Prijs: 55 euro
  Duur: 90 min Prijs 80 euro
 • Massage bij pijnklachten: behandeling bestaande uit een vorm van massage (mogelijk zijn bindweefselmassage, triggerpointmassage, dieptemassage, sportmassage,….enz…)gecombineerd met specifieke oefeningen. Deze holistische aanpak kan bijvoorbeeld toegepast worden bij rug, nek of schouderklachten of stress en angstklachten die zich mentaal en door onverklaarbare pijn uiten, voor sporters, bij spierpijnen en stijfheid, bij zware mentale en lichamelijke belasting,…
  Minimum 3 behandelingen nodig.
  Duur: 40 min Prijs: 35 euro
 • Hawaiiaanse Kahuna massage: pure, liefdevolle en diepgaande energetische massage die afwisselend dynamisch is en dan weer zacht en rustgevend. Vloeiende lange strijkingen op het ritme van de golven van de oceaan met veel warme olie. Er wordt gemasseerd met handen en onderarmen. In ruglig bij deze massage ook ‘underbody’ werk voor totale relaxatie en overgave aan het moment. Dit lichaamswerk is ook gekend als massage van de tempel van je ziel. Een rituele sacrale massage, een beleving op zich.
  Duur: 60 min Prijs 60 euro
  Duur: 90 min Prijs 85 euro
 • Tibetaans Boedhistische Prana Flow massage: energetische holistische massage van het volledige lichaam om body, mind and spirit in balans te brengen. Afwisselend krachtig, vurig en dynamisch, dan weer sensitief, zacht en traag. We werken diepgaand met het energetisch lichaam en met het pijnlichaam om het lichaam te bevrijden van oud zeer en trauma. Deze massage is gebaseerd op de 5 elementenleer (aarde, water, vuur, lucht en ether) afkomstig uit de Indische gezondheidsleer Ayurveda. Massagesessie om steeds meer vrij te worden en te leren houden van je lichaam, in zijn totaliteit. Surfen op de golven van je gevoelens en emoties. Behandeling inclusief begeleidend gesprek, openingsritueel en integratiemoment. Massage op futon.
  Duur: 90 min Prijs: 90 euro
  Duur: 120 min Prijs 120 euro
 • Zwangerschapsmassage : zachte verwennende en koesterende massage voor mama en baby.
  Duur: 60 min Prijs: 45 euro
 • Massage bij kanker, chronische ziekte of burn-out: Deze massage is ook gekend onder de naam herbalanceringsmassage . Het is een zachte, rustige en sensitieve massage waarbij ik gedurende de hele behandeling met volle aandacht in puur contact met jou ben via mijn handen. Het gehele lichaam gemasseerd met warme olie in eenzelfde rustig tempo, met dezelfde lichte druk en vloeiende trage zeer zachte bewegingen. Er worden geen knedingen gebruikt en niet op spierklachten gewerkt. Deze massage harmoniseert en kalmeert de zintuigen, ze bevordert de slaap en biedt kalmte. Ze werkt vooral op het mentale en emotionele vlak en op het bewustzijn. Activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Ook helend bij hoogsensitiviteit, oververmoeidheid, mentale uitputting,…..
  Duur: 60 min Prijs: 45 euro
 • Reiki behandeling Energetisch helende behandeling van het hele lichaam. Je ontvangt de universele energie via mijn handen, liggend op een massagetafel, je blijft volledig gekleed . De behandeling is zeer zacht, rustgevend, en kan ondersteunend werken voor iedereen maar zeker ook bij stress, pijn, rouw, ziekte, kanker, psychische problemen en veranderingsprocessen (huwelijk, verhuizing, echtscheiding, verlies, geboorte,…). Sessie inclusief gesprek.
  Duur: 70 min Prijs: 45 euro

ALGEMENE INFO:

Maatwerk: Bij alle behandelingen werk ik steeds op maat, in functie van jouw klachten of wat jij wil ervaren of beleven. Je mag dit zelf aangeven in het intakegesprek.

Massageolie: In de praktijk gebruik ik alleen volledig natuurlijke koudgeperste druivenpitolie. Deze olie is ook eetbaar, hypoallergeen en is dus zeer waardevol en onschadelijk voor het lichaam. De huid is ons grootste orgaan en het is belangrijk dat we haar verzorgen op de juiste manier. Alles wat je op de huid aanbrengt wordt opgenomen binnenin je lichaam. Daarom gebruik ik dus geen synthetische producten of kunstmatige geuren.

Essentiële olie: Wil je graag een lekkere geur, dan heb ik daarvoor enkele natuurlijke essentiële oliën voor zoals roos, lavendel, jasmijn,…die elk ook hun werking hebben mentaal en emotioneel.

Infrarood: Boven de behandeltafel hangt er een infrarood warmtepaneel. Infrarood warmte kan je vergelijken met straling van de zon die je lichaam opwarmt, zonder het schadelijke UV licht. Het is weldadig voor de spieren en gewrichten en stimuleert je stofwisseling en doorbloeding. Je huid, bindweefsel en organen worden voorzien van meer zuurstof. Infraroodwarmte zorgt voor de aanmaak van endorfines , dit hormoon werkt als een natuurlijke pijnstiller, en vermindert spanning, stijfheid en zwelling van de spieren. De warmtestraling kan individueel naar behoefte ingesteld worden van 20 tem 30 °. Door gebruik van dit warmtepaneel en in de winter van een verwarmde massagetafel, blijft de kwaliteit van de lucht en de zuurstof in de ruimte beter bewaard.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.