Ontspanningsmassage


Schouderbehandeling bij de Zenzini massageDoorheen de tijd en door het volgen van diverse opleidingen ontwikkelde ik een heel eigen vorm van masseren. Door de combinatie van de aangenaamste elementen van verschillende massagetechnieken ontstond er een massage met een positieve werking voor mensen met stress, angsten, piekergedachten, vermoeidheid, slaapproblemen, spierspanningen in het lichaam,….Deze massage beoogt alleen een toestand van rust en kalmte te bekomen en heeft zeker geen medische doelstelling.

Words never mean as much as one solitary loving touch

Mijn doel is om je uit je hoofd te halen en je te laten diepzeeduiken in je lichaam, even verstillen en vertragen, weg uit ons jachtige leven.

When you touch someone with your spirit,
in return they touch your soul with their heart.

Aan deze massage gaat een kort intakegesprek vooraf, waarin ik navraag doe naar evt gezondheidsproblemen en  met welk doel je graag de massage wil ondergaan. Ik leg je dan ook uit hoe de massage verloopt, hoe ik werk.. Rug, nek, schouders, borst, benen, armen worden gemasseerd. WIl je graag een uitgebreidere en langere massage waarbij ook het gelaat en de buik gemasseerd worden en de handen en de voeten aan bod komen dan is de ZEN massage van 90 min een goede keuze

Na deze massage heb je best thuis dus ook nog een rustige dag, of een rustige avond verder, zodat je optimaal effect hebt van deze massage. Deze massage kan nieuwe energie geven, maar ook behoefte aan rust en slaap oproepen.

.

Quote over de Zenzini massage (bron: www.idleheartscom)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.