Ontspanningsmassage


Schouderbehandeling bij de Zenzini massageDoorheen de tijd en door het volgen van diverse opleidingen ontwikkelde ik een heel eigen vorm van masseren. Door de combinatie van de aangenaamste elementen van verschillende massagetechnieken ontstond er een massage met een positieve werking voor mensen met stress, angsten, piekergedachten, vermoeidheid, slaapproblemen, spierspanningen in het lichaam,….Deze massage beoogt alleen een toestand van rust en kalmte te bekomen en heeft zeker geen medische doelstelling.

Words never mean as much as one solitary loving touch

Mijn doel is om je uit je hoofd te halen en je te laten diepzeeduiken in je lichaam, even verstillen en vertragen, weg uit ons jachtige leven.

When you touch someone with your spirit,
in return they touch your soul with their heart.

Aan deze massage gaat een kort intakegesprek vooraf, waarin ik navraag doe naar evt gezondheidsproblemen en  met welk doel je graag de massage wil ondergaan. Ik leg je dan ook uit hoe de massage verloopt, hoe ik werk.. Rug, nek, schouders, borst, benen, armen, handen, voeten en gelaat worden gemasseerd. Naar wens kan deze ontspannende massage eerder zacht en rustig gegeven worden of wat steviger, sportiever en dynamischer.

Heb je rug, nek of schouderklachten, of net veel last van je benen, dan kan de focus bij de massage van een uur liggen op die plek die bij jou het meest aandacht en behandeling nodig heeft. Geef gerust aan wat jij nodig hebt!

Na de behandeling heb je best thuis dus ook nog een rustige dag, of een rustige avond verder, zodat je optimaal effect hebt van deze massage. Deze massage kan nieuwe energie geven, maar ook behoefte aan rust en slaap oproepen.

90 min     80 euro

.

Quote over de Zenzini massage (bron: www.idleheartscom)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.