Helende relaxmassage 60 min


Words never mean as much as one solitary loving touch

Mijn doel met deze relaxerende massage is om je uit je hoofd te halen en je te laten diepzeeduiken in je lichaam, even verstillen en vertragen, weg uit ons jachtige leven. Even eens niets doen en genieten van weldadige rust en een verwennende zorg. Een liefdevol pauzemoment voor jezelf.

Bij deze ontspannende energetische massage worden rug, schouders, nek, armen, benen, voeten, en borst of decolleté gemasseerd met warme natuurlijke plantaardige olie.

Aan deze massage gaat de eerste keer een kort intakegesprek vooraf, waarin ik navraag doe naar evt gezondheidsproblemen en  met welk doel je graag de massage wil ondergaan. Ik leg je dan ook uit hoe de massage verloopt, hoe ik werk. Geef zelf gerust aan hoe jij de massage aangenaam vindt: zachtere of stevigere druk, traag en rustig of net energieopwekkend en dynamischer. Als je veel piekert, of veel in je hoofd zit kan een heel trage, bewuste massage met veel dezelfde repetitieve bewegingen heel heilzaam zijn om diepgaand tot rust te komen. Wil je juist jezelf wat oppeppen en meer in flow en beweging brengen, dan kan een stevigere, dynamischere massage met wisseling in druk en ritme veel deugd doen. Durf me ook vertellen hoe de temperatuur voor jou aangenaam is, wat frisser of net heerlijk warm, ik wil niets liever dan dat de massage voor jou jouw ultiem onspanningsmoment is.

Heb je rug, nek of schouderklachten, of net veel last van je benen, dan kan de focus bij de massage liggen op die plek die bij jou het meest aandacht en behandeling nodig heeft. Geef graag aan wat jij nodig hebt!

Na de behandeling heb je best thuis dus ook nog een rustige dag, of een rustige avond verder, zodat je optimaal effect hebt van deze massage. Deze massage kan nieuwe energie geven, maar ook behoefte aan rust en slaap oproepen. Voldoende water drinken voor en na de massage is nodig en heilzaam.

Duur: 60 min   

Prijs: 60 euro

Welkom!

Overrepenstraat 53
3700 Tongeren (Overrepen)
Tel: 0471 28 47 02
Mail: info@zenzini.be bij voorkeur contacteren via mail graag, dankjewel 🙂

 

Reacties zijn gesloten.