Missie en visie

In de naam van praktijk ‘Zenzini’ zit het woord ‘zen’.
De kern van zen is concentratie en aandacht. Wanneer ik met mensen werk is het mijn doel en missie om steeds volledig op hun welzijn gefocust te zijn en me af te stemmen op wat ze op dat moment nodig hebben. Zen betekent ook zoeken naar wijsheid en stilte in jezelf. Pas in de stilte kan je helen, kan je jezelf beter leren kennen en veranderen wat jou niet meer dient. Met de toevoeging ‘zini’ wilde ik het speelse ook benadrukken, genieten van tijd voor jezelf, in coaching soms ook met humor kijken naar je eigen situatie.  Zen en zini kunnen samen hand in hand gaan

Ik wil mensen bewust en met aandacht het ‘nu’ laten voelen en ervaren. Ik wil je graag leren voelen wat je lichaam je zegt. Want het is jouw eigen lichaam dat zelf een onuitputtelijke schat aan wijsheid en kracht om zichzelf te helen bezit. Met massage, reiki en coaching wil ik de omstandigheden, omgeving en energie creĆ«ren die het mogelijk maakt dat jij opnieuw je eigen wel-zijn tot stand brengt.

foto engeltjes + kaarsjes

Massage kan je terug in contact brengen met de wijsheid van je lichaam als je dat even kwijt was, door ziekte, stress, chaos, vermoeidheid, depressie,angst,…

Massage en Reiki kunnen bijzonder effectief zijn als aanvulling naast alle vormen van gesprekstherapie en begeleiding door een coach, psycholoog of therapeut.

De grondbeginselen betrokkenheid, eerlijkheid, vertrouwen en respect vind ik zeer belangrijk en worden bij elke behandeling toegepast.

In mijn begeleiding wil ik graag helpen om jouw schatkist te vullen met nieuwe inzichten en positieve gedachten. Ik wil je stimuleren om gaandeweg het begeleidingsproces zelf actief deel te nemen aan het sturen van je leven in die richting die voor jou waardevol en verrijkend is.

 

Reacties zijn gesloten.