Gesprekstherapie

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als coach, zowel voor volwassenen, als voor jongeren. Daarnaast volgde ik een opleiding tot relationeel en seksuologisch hulpverlener. Je kan bij mij terecht voor: (klik op de links voor meer info)

  • Individuele coaching (jongere, volwassene): gesprekstherapie waarbij ik mee met jou op weg ga om opnieuw evenwicht en structuur te vinden in je leven, je werk, je relaties, zodat je in jezelf de kracht hervindt om je eigen welzijn terug vorm te geven. We werken met oplossingsgerichte methodiek, met visualisatie, ademhalingsoefeningen, denk en schrijf oefeningen. Niet enkel praten,maar ook inzicht krijgen en actie ondernemen. We focussen op jouw levenservaring en positieve eigenschappen om creatief om te gaan met problemen en jouw doel te bereiken.
  • Relatiecoaching voor koppels: begeleiding voor je relatie zowel via gesprek als via praktische schrijf – en doe opdrachten om thuis uit te voeren. Nuttig bij communicatieproblemen, burn-out van de relatie, ontrouw, wantrouwen, onoverbrugbare tegenstellingen in opvattingen of handelswijze, continue strijd tussen macht en onmacht in de relatie.
  • Seksuologisch consult (individueel of koppel): seksualiteit hangt nog te zeer in een sfeer van geheimzinnigheid en onbespreekbaarheid. Nochtans maakt seksualiteit deel uit van het gewone, normale leven. Als seks niet verloopt zoals je zou willen, dan kan je hulp zoeken, zowel individueel als samen met je partner. De vragen waarbij je bij mij terecht kan voor gesprek zijn zeer uiteenlopend: van gebrek aan libido en opwindingsproblemen, tot erectieproblematiek, vaginisme, pijn bij het vrijen, seks na kanker of relatieherstel na ontrouw. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als vroedvrouw en verpleegkundige en ruim 10 jaar als coach, en een ruime bagage aan levenservaring om zeer diverse situaties mee te ondersteunen of waardevol advies te geven.

Reacties zijn gesloten.