De meest vreemde massages!

De grappigste massages wereldwijd!

Voel je je een beetje gestresseerd? Heb je wat spierpijn? Nood aan een relaxmomentje?

Vergeet de typische Zweedse ontspanningsmassage, de Thaise massage of een hot stone behandeling. Waarom opteer je niet voor een kapmes massage of een ontspannende gezichtsmassage met slakken? Het is me een raadsel hoe men op deze technieken komt  !! Voor de meeste van deze massages denk ik dat verreweg het beste effect dat sommige van deze massages kunnen hebben is het opgeluchte gevoel als de massage voorbij is en je hebt het overleefd en bent niet getraumatiseerd geraakt! Het menselijk ras is ervoor gekend dat men grenzen opzoekt voor de lol en het plezier!

Laat je lachspieren eens werken of verbaas je over de meest grappige en rare massages wereldwijd!

Welke massage zou jij wel eens willen proberen?

Python massage

Misschien hebt u wel zin in een massage om te relaxen na een dagje dierentuin? Toeristen in de dierentuin ‘Cebu City’ in de Filippijnen kunnen gratis gemasseerd worden door 4 grote Burmese slangen. Samen wegen Walter, Michelle, EJ en Daniel een kleine 250 kg. Men zegt dat de glijdende beweging van de slangen therapeutisch en kalmerend zou werken. Pittig detail: om de massage veilig te houden krijgen de slangen elk 10 kippen gevoerd voor de massage start, voor ’t geval dat er een klein hongertje zou opkomen tijdens de massage!!

Cactus Massage

Aauwcchhh, een cactusmassage, dat moet pijnlijk zijn!! Volgens een luxe resort in Mexico is de Hakali cactus pijnvrij, want de naalden worden verwijderd. Voor een luttele 250 euro wordt er een mengeling gemaakt van cactusgelei en tequila, en hiermee wordt je huid gemasseerd. Het zou de huid zijdezacht maken en zeer verjongend werken!

Kietelmassage

Normaal gezien is ‘relaxerend’ niet meteen het eerste woord dat in je opkomt als je denkt aan kietelen. Maar in een exclusief massagesalon in Madrid gebruikt men subtiele kieteltechnieken met veren en vingertoppen langs rug, armen en gezicht en benen om de stress van hun cliënten te verminderen. Uitvindster van deze massage wordt zelf enorm graag gekieteld, vandaar dat ze deze ontspannende ervaring de klanten van haar salon niet wilde onthouden. Gelijktijdig met de kietelbehandeling wordt er een rustgevende geur verpreid en zachte muziek gedraaid, dit alles voor een schappelijk prijsje van 45 euro.

Massage met kapmessen

Dit is een massage voor de dappersten onder ons! Massage met messen is ontstaan meer dan 2000 jaar geleden in China. Gedurende de behandeling wordt het lichaam getapoteerd met de scherpe kant van een kapmes om geblokkeerde energie te bevrijden, de bloedcirculatie te doen toenemen en om het lichaam te zuiveren van schadelijke toxines. Eerst maar eens ongedeerd van deze massagetafel komen!! Met 3,5 euro voor 10 minuten massage ben je natuurlijk wel voor een prikje gesteld!

Olifanten massage

Wat spanning in de lage rug? Ontmoet in Thailand de perfecte masseur voor jou! Deze 3 ton wegende olifant is getraind om zacht op je rug te drukken om de rugspieren te mobiliseren. Leuke bijkomstigheid: je hoeft hier niet voor te betalen!

Massage met Afrikaanse slakken

De nieuwste exclusieve trend in schoonheidsinstituten in Rusland, Japan en het Verenigd Koninkrijk: gezichtsmassage met reuzenslakken. Het slijm dat deze slakken afscheiden door over het gezicht te glijden zou helpen om de huid te verjongen, rimpels te vervagen en littekens en brandwonden te verbeteren. Wel wat tijd uittrekken voor deze massage, want deze diertjes zijn niet gekend als de snelsten!

Vlammenmassage

Wil je graag eens in vuur en vlam staan? In traditionele Chinese ziekenhuizen wordt dit als bijzonder heilzaam beschouwd en is deze massage populair in de wintermaanden. De Chinezen geloven dat deze behandeling hen vrijwaart van typische winterkwaaltjes zoals verkoudheden of griep. Men neemt ontkleed plaats op de massagetafel, wordt eerst gemasseerd met een ontvlambare substantie, vervolgens wordt er een doek gedrenkt in deze vloeistof gedurende korte tijd aangestoken en dan gedoofd met een andere doek. De behandeling zou niet pijnlijk zijn en zou bijzonder goed zijn om gewicht te verliezen!

Massage door een blinde masseuse

Deze massages zijn populair in Zuid-Oost Azië. Blinde masseuses zouden beter masseren door hun zeer sterke tastzin, en zodoende zou de klant een zeer bijzondere massage ervaring verkrijgen.

Massage met verse hete pannenkoeken

Jawel dit bestaat! Deze massage zou helpen tegen vermoeidheid, de huid zuiveren, oedeem verminderen en de bloedcirculatie en temperatuurregulatie verbeteren! Ik vraag me af of het pannenkoeken met siroop of bruine suiker zijn die dit effect hebben? Ik eet ze toch liever op denk ik!

Gezichtsmassage met vogelpoep van de Chinese Nachtegaal

Er zit toch een vreemd geurtje aan deze massage! De uitwerpselen van de Chinese nachtegaal zitten vol met guanine en stikstof. Deze Chinese therapie werd gebruikt door de geisha’s om hun huid te reinigen en deze op porselein te doen gelijken. Heden ten dage wordt deze massage in Japan toegepast om het vochtgehalte van de huid op peil te houden, om de huid te verjongen en om de huid te bleken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.