Zenzini massage voor de vrouw 80 min

Helend therapeutisch lichaamswerk voor de vrouw.

A woman is the radiance of God, she isn’t a creature, she is the creator.

Dit is een heel intense koesterende liefdevolle massage om alles in jou te laten wakker worden wat ernaar verlangt om uitgedrukt te worden, zodat je jezelf kan openen voor meer liefde en meer overvloed in je leven. Een Godin is in contact met haar innerlijke Goddelijke vrouwelijke energie, vol zachte yin kracht, creativiteit en wijsheid. Om je innerlijke Godin te laten ontwaken mag je jouw vrouwelijk lichaam accepteren met al zijn vormen en rondingen, met al zijn rauwe, pure, levengevende, voedende kracht.

Met deze massage wordt het lichaam aangezet om liefde voor jezelf te ervaren, zodat je uiteindelijk kan evolueren om dit ook van anderen, te ontvangen en in jezelf toe te laten. Veel vrouwen vinden het moeilijk om in de ontvangende rol te zijn. Leer de rol meer begrijpen die jijzelf speelt in het creëren van zinvolle, betekenisvolle en vervullende relaties. Hoe meer jij je hart, je buik en je bekken kan bevrijden van angst, spanning, pijn, schuldgevoel, blokkades en trauma, hoe meer ruimte er zal zijn in je lichaam om liefde te huisvesten. Bij de man zetelt de innerlijke wond vaak in het hart, bij de vrouw in de buik.

Deze massage zet je aan om je te verbinden met jouw innerlijke schoonheid en je natuurlijke levenskrachtenergie weer te laten stromen, zodat je het verleden kan helen en je je diep kan verbinden met het heden en leert leven van binnen uit.

Een holistische massage sessie is niet zomaar een massage, deze sessies hebben een veel diepere werking en bestrijken een veel breder terrein. Het gehele lichaam en de geest komen meer in harmonie waardoor je gezonder en krachtiger wordt.
Het beoogt uiteindelijk dat je steeds meer vrij wordt, los van allerlei denk constructies gecreëerd door de maatschappij én door jezelf, los van schaamte en schuld over je lichaam, Het leert je terug in contact komen met je lichaam en elk onderdeel van je lichaam leren graag te zien en lief te hebben. Een zeer belangrijk element in deze behandeling is het leren aanvaarden en accepteren van je gehele lichaam, je gevoel, de reacties van je lichaam en geest, dit alles in zijn totaliteit en puurheid.

Tijdens de massage verbind ik mij via mijn hart met jou en probeer ik jou je heelheid, waarheid, kracht en puurheid diep te laten ervaren en doorvoelen. Daar schuilt jouw werkelijke volheid en licht.

Bij deze massage wordt het gehele lichaam holistisch gemasseerd met warme olie. Het is een respectvolle, sacrale massage die gegeven wordt van vrouw tot vrouw als eerbetoon aan de bijzondere kracht van het heilig vrouwelijke lichaam. Ik raak je aan met zorg en warmte zodat je weer kan thuiskomen in jezelf. De behandeling wordt uitgevoerd op de grond op een futon (massagematras). De sessie start rustig, waarbij gever en ontvanger de energie op elkaar afstemmen, samen ademen, samen rustig worden, het eren van de ziel en het vormen van hartsverbinding.

Vrouwen hebben veel vertrouwen en veiligheid nodig om zich over te kunnen geven aan totale ontspanning, om van hun hart naar hun bekken te reizen, om de natuurlijke flow in de baarmoeder en in het bekken terug te herontdekken. Daar geef ik je tijd en ruimte voor, op jouw tempo, op jouw vraag naar wat je wil ervaren en helen. Vanuit mijn 25 jarige ervaring als vroedvrouw en verpleegkundige heb ik een diepe eerbied en respect voor het vrouwelijk lichaam en is niets menselijks mij vreemd. Praat met mij in alle openheid en rust over je onzekerheden, dan kan jij de meest helende ervaring hebben.

Duur: 80 min

Prijs: 80 euro

Reacties zijn gesloten.