Afspraken-contact-belangrijke info

Massageruimte Zenzini-pagina afspraak

WELKOM!

 • AFSPRAKEN:
  Je bent van harte welkom op afspraak, bel, app of mail me.

  *Plan tijdig je afspraak in! Het is meestal zeer druk in de praktijk, wacht niet totdat je het niet meer kan uithouden van pijn of stress, ik heb niet altijd de mogelijkheid om snel je behandeling in te plannen. Ik wilde dat er 48 uur in één dag waren, maar tot op heden is dit nog niet zo 🙂 🙂 Heb je naast een massage ook nood aan een gesprek, laat me dit dan graag op voorhand weten zodat ik die tijd kan inplannen. Gesprekstherapie kost 23 euro per half uur, 45 euro per uur.

  VIA MAIL: info@zenzini.be

  TELEFONISCH: 0471/28 47 02

  Liefst enkel via mail of Whats app contacteren, liefst niet via messenger, instagram, facebook,enz…

  *Mocht ik niet opnemen, spreek een boodschap in als je wil dat ik je terug opbel, of stuur een Whats App. Ik bel je enkel terug indien je een boodschap inspreekt.

  *Vermeld graag je volledige naam en waarvoor je een afspraak wil maken. Heb je veel vragen of een specifiek probleem, mail me dan gerust, ik beantwoord graag al je vragen. Je mag in je mail of appje ook de behandeling benoemen die je wenst te boeken en evt toevoegen waarom (je klachten, je noden, je vragen,…).
 • BETALING: contant of overschrijving via bankapp
 • ANNULATIE: kan je onverwacht toch niet naar je afspraak komen of voel je je ziek, annuleer dan graag tijdig, masseren is niet gezond als je ziektesymptomen hebt.
 • EERSTE AFSPRAAK? Lees als je voor de eerste keer komt de huisregels en praktische tips even door, veel vragen worden al beantwoord in veel gestelde vragen.

CONTACTGEGEVENS:

Zenzini
Sofie Verheyen
Overrepenstraat 53
3700 Tongeren (Overrepen)

Tel: 0471 28 47 02
Mail: info@zenzini.be
Rekeningnummer: BE 72 0636 2624 9516
Ondernemingsnummer: 0678.650.305

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-belgische-massage-federatie.jpg

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.