Afspraken-contact-belangrijke info

Massageruimte Zenzini-pagina afspraak

Zenzini
Sofie Verheyen
Overrepenstraat 53
3700 Tongeren (Overrepen)

Tel: 0471 28 47 02
Mail: info@zenzini.be
Rekeningnummer: BE 72 0636 2624 9516
Ondernemingsnummer: 0678.650.305

Ik ben erkend lid van de beroepsvereniging voor massagetherapeuten.

Voorlopig kunnen er enkel afspraken gemaakt worden voor coaching en counselling sessies zowel individueel als per koppel. De regering heeft in de exitstrategie tot nu toe nog geen nieuwe openingsdatum voorzien voor de praktijken voor massagetherapie. 

  • Afspraken: Ik werk enkel op afspraak. Je kan je afspraak vastleggen via mail: info@zenzini.be of telefonisch: 0471/28 47 02, mocht ik niet opnemen, spreek een boodschap in als je wil dat ik je terug contacteer. Vermeld graag je volledige naam en waarvoor je een afspraak wil maken. Heb je veel vragen of een specifiek probleem, mail me dan gerust.
  • Betaling : contant of via Payconiq
  • Annulatie of ziekte: Kan je onverwacht toch niet naar je afspraak komen, annuleer dan graag tijdig. Word je plots ziek of ben je verkouden, kom dan niet ziek naar je afspraak, ik maak graag een nieuwe afspraak voor je indien je ziek bent. Masseren is niet aan te raden en soms zelfs gevaarlijk als je ziek bent.
  • Lees de huisregels en praktische tips even door, veel vragen worden al beantwoord in veel gestelde vragen.
  • Ik werk vanuit een pure en zuivere intentie, met passie voor mijn werk, liefdevol en vanuit mijn hart. Ik geef de massage, jij ontvangt de massage. Ik ben steeds respectvol en open naar jou toe, wees jij dat ook naar mij toe. Je kan hier warmte,veiligheid, zorg, troost, tederheid en rust ervaren, vanuit een onvoorwaardelijke universele liefde die ik heb voor ieder mens, maar niet vanuit een seksuele liefde. Bij massage is een groot wederzijds vertrouwen nodig, dan kan ik me energetisch volledig open stellen en kan jij de meest helende ervaring hebben.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.