Afspraken-contact-belangrijke info

Massageruimte Zenzini-pagina afspraak

Zenzini
Sofie Verheyen
Overrepenstraat 53
3700 Tongeren (Overrepen)

Tel: 0471 28 47 02
Mail: info@zenzini.be
Rekeningnummer: BE 72 0636 2624 9516
Ondernemingsnummer: 0678.650.305

Ik ben erkend lid van de beroepsvereniging voor massagetherapeuten.

Maak je je zorgen rondom de heersende pandemie? Info rondom de extra hygiƫnische maatregelen voor COVID-19 in de praktijk kan je lezen onder de link huisregels.

Word je plots ziek of ben je verkouden,of heb je ziektesymptomen zoals verkoudheid, hoest, keelpijn, koorts, maag darmproblemen,…. annuleer dan je afspraak. Masseren is niet aan te raden en soms zelfs gevaarlijk als je ziek bent, en zeker in het coronatijdperk zijn we hier extra voorzichtig mee.

  • Afspraken: Ik werk enkel op afspraak. Hou er rekening mee dat er meestal al naargelang de drukte in de praktijk wat wachttijd is om een afspraak te maken. Een afspraak de dag zelf of de volgende dag is meestal niet mogelijk.
    Je kan je afspraak vastleggen via mail: info@zenzini.be of telefonisch: 0471/28 47 02, mocht ik niet opnemen, spreek een boodschap in als je wil dat ik je terug contacteer. Vermeld graag je volledige naam en waarvoor je een afspraak wil maken. Heb je veel vragen of een specifiek probleem, mail me dan gerust.
  • Betaling : contant of via Payconiq
  • Annulatie of ziekte: Kan je onverwacht toch niet naar je afspraak komen, annuleer dan graag tijdig.
  • Lees de huisregels en praktische tips even door, veel vragen worden al beantwoord in veel gestelde vragen.
  • Ik werk vanuit een pure en zuivere intentie, met passie voor mijn werk, liefdevol en vanuit mijn hart. Ik geef de massage, jij ontvangt de massage. Ik ben steeds respectvol en open naar jou toe, wees jij dat ook naar mij toe. Je kan hier warmte,veiligheid, zorg, troost, tederheid en rust ervaren, vanuit een onvoorwaardelijke universele liefde die ik heb voor ieder mens, maar niet vanuit een seksuele liefde. Bij massage is een groot wederzijds vertrouwen nodig, dan kan ik me energetisch volledig open stellen en kan jij de meest helende ervaring hebben.

Contactformulier

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.